Tags

, , , , , , , , ,

lulu albastra 1

Dat fiind succesul colosal al jocului “Balena albastră” prin țările spațiului exsovietic, în care numeroși tineri și-au pierdut mințile și-au ajuns la sinucidere, DNA-ul nu catadicsește să se lase mai prejos și lansează jocul de societate “Luluța albastră”, un joc în care poți deveni denunțător profesionist sau, după caz, poți ajunge chiar să fii arestat. Totul depinde de modul cum iți indeplinești sarcinile… 

La început, trebuie să-ți desenezi haștagul  #lulu pe ușa de la apartament, pe perții camerei și profilul de Facebook. Apoi, dacă ți-ai îndeplinit cu sârguinta porunca și ai dovedit cu poze postate pe aceeași rețea de socializare, urmează să te urci pe bloc sau, dacă locuiești la țară, într-un copac și să strigi în gura mare  “DNA să vină să mă ia !”. Inregistrarea cu urletele tale o vei posta de asemenea pe Facebook, spre a dovedi buna ta credință și faptul că ești un jucător serios.

Bun. Acum începe cu adevărat jocul. Va trebui să scrii primul tău denunț. Nu contează dacă ai pe cine și ce turna, important este să denunți. Eventual, încearcă să fabulezi. Inventează fapte penale săvârșite de cei din jur și scrie-le pe foaie. Tinerilor le este recomandat să-și denunțe părinții, iar aceștia, la rândul lor, copiii.

Ei, acu e acu ! Urmează punctul culminant al jocului în care va trebui să te autoarestezi. Du-te la subsolul blocului, în pivniță, și stai acolo trei zile fără apă și mâncare. Dacă reușești, vei fi declarat cel mai mare idiot al DNA-ului, iar Luluța te va decora în cadru festiv cu medalia  “Sunt prost, dar rezist”.

Ramona Moroiu,

strigoi monden la Turmy Hebdo