Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

elodia

O informație surprinzătoare ne-a parvenit la redacție, una incredibilă și năucitoare: Elodia, cea pe care polițistul Cioacă a ucis-o, s-ar afla printre manifestanții din Piața Victoriei.

Ne-am deplasat de urgență la fața locului, deși oarecum neîncrezători, și, după oarece căutari, am reușit s-o găsim pe Elodia. Era îmbrăcată intr-o rochie albastră și părea intr-o bună stare fizica și psihică.

Am intrebat-o dacă este chiar ea Elodia. N-a negat. Ne-a spus doar că se află în piață pentru a protesta impotriva legii grațierii și amnistiei, caci aceasta ar permite eliberarea criminalului Cioacă, care a ucis-o și tranșat-o, apoi i-a făcut dispărut cadavrul.

Ne-am arătat surprinși că spune c-ar fi fost ucisă, dacă se află aici, în carne și oase. Elodia ne-a spus că important e cum te găsește judecatorul, nu cum ești tu in realitate…  Ne-a mai spus apoi că nu-i place că i s-a permis criminalului Cioacă să-și facă o bandă care să-l protejeze în inchisoare de cei care vor să-i aplice zi de zi pedeapsa pentru crima lui infiorătoare. Nu e corect, ne-a mai spus Elodia. Instituțiile statului ar trebui să facă ceva să-i destructureze banda. Orice. Să vina DNA să-i ia !

După ce a spus aceste vorbe, ca prin farmec, Elodia a disparut în înteriorul unei mașini de lux cu numere străine, pe care n-am reușit încă să le identificăm. Mașina a demarat în trombă și dusă a fost.

Am încercat noi, nu-i vorbă, s-o urmarim, insă ne-a fost imposibil s-o ajungem din urmă. Mașina Elodiei a dispărut ca o umbră în noapte… 

Ramona Moroiu,

strigoi monden la Turmy Hebdo