Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

terminatorii

Din negurile timpului, din abisul lăzii de gunoi al istoriei apare, hodorogit și prăfuit, purtând un chipiu vechi, rupt și ars de soare, cu epoleții blegiți, Terminatorul Repetent, zis Coldea Pleașcă, ce poartă in capul său, in loc de creier, un cip implantat de o bătrână yodă securistă, cavaler enkavedist de-al lui Pantiușa Bodnarenko.

Terminatorul Repetent, deși se mișcă in reluare, fiind inchilozat de lipsa uleiului din profiturile firmelor sub acoperire ale SRI-ului, are o misiune foarte importanta: terminarea definitiva a statului de drept și instaurarea deplină a stăpânirii Imperiului Binomist.

Terminatorul Repetent nu e singur; are ajutoare de nadejde: Cucuveaua Perfida si Hiena Plagiatoare, adică șefa gărzii pretoriene a Imperiului Binomist, care este o ființă schizoidă, uneori având forma unei cucuvele mov, alteori fiind hienă. Cucuveaua Hienă are și ea implantat in cap un cip cu comenzi clare de către un bătrân schingiuitor comunist, cavaler procurist de-al lui Moș Teleaga.

Un alt slujitor al terminatorilor statului de drept este Bursucul Adormit, zis Edy Hailwig, șeful Urechilor Ciulite, serviciul secret de informatii al Imperiului Binomist. Bursucul Adormit stă mereu ascuns intr-un WC și spionează… Caci WC-urile sunt toate ale lui, fiecare om fiind nevoit, cand il scapă, să treacă pe la imobilul respectiv… 

Terminatorul Repetent, Cucuveaua Hienă și Bursucul Adormit il slujesc pe imparatul din Imperiul Binomist, Klepea Tolomac, căruia i se mai spune din cand in cand și Rața MecanicaImparatul Klepea iși dorește puterea absolută in imperiu și infrangerea rebelilor guvernamentali și parlamentariști, ce au pus mâna pe fondurile imperiului, lipsandu-l pe imparat de butoiul cu miere, mierea fiind alimentul preferat al imparatului.

Razboiul lui Klepea cu rebelii a inceput dupa ce, intr-o noapte, ca hoțul, s-a dus intr-o piață publică și s-a urcat pe un butoi gol, urlând cât il ținea gura: “O gașca de penali mi-a furat butoiul cu miere ! Săriți ! “

Rebelii, sătui și lingându-se ostentativ la botul mânjit din plin cu mierea cea dulce, l-au facut  “plastograf patentat” și l-au acuzat c-ar fi furat câteva butoie cu miere cu acte false. La aceste acuze, imparatul Klepea si adepții săi și-au pus pe drapelul lor de lupta haștagul “#rezist și fără miere”. Vom vedea cât timp, că foamea a inceput sa-i cam roadă și ispita-i mare…

Odată cu intrarea in luptă a terminatorilor statului de drept se așteaptă ca Imperiul Binomist să câștige un avantaj decisiv.

Vom reveni cu amănunte de pe frontul butoiului cu miere.

Sperietoarea de Ciori,

reporter special sub acoperire la Turmy Hebdo