horoscopul-papuas

Săptămâna  1 – 7 martie 2017

Maimuța (Berbec)  – Cum vremea s-a mai incălzit, veți incepe să vă cățărați prin diverși copaci in căutare de banane, precum și pe scara socială, in care vă veți reevalua situațiile și relațiile. 

Atenție la pantera care se ascunde in copac, nu  urcați  fără să vă asigurați !

Crocodilul (Taur) – Inceputul de săptămânâ te predispune să stai mai mult ascuns in păpuriș, izolat și gânditor. In timp ce-ți cureți colții de resturile prăzii anterioare, visezi antilope sprintene sau feți frumoși călare pe cai albi, după sex… 

Vântul de seară  va aduce vești bune de departe.

Palmierul (Gemeni) – Surprizele se țin lanț de dvs. in aceasta săptămână și vă vor cădea in cap asemenea nucilor de cocos… Vă pierdeți vremea aranjându-va frunzele, când ar trebui să reconsiderați relațiile sociale.  Spre sfârșitul săptamanii vă așteaptă un câștig material sau o promovare la locul de muncă.

O ciocănitoare va veni să vă toace scoarța, faceți-va rost de o sperietoare de ciori.

Caluțul de mare (Rac) – Aveți multe probleme in herghelie, iar relațiile cu șefii sunt destul de tensionate. Deși sunteți bine vazut de colegi, surprize pot apărea de la prieteni și vecini.  Incercați să vă reevaluați atitudinile, discuțiile, deciziile spre a nu mai repeta greșelile și in viitor.

In zare plutește o umbră care poate fi un rechin flămand, fugi repede in scorbură !

Pantera neagra (Leu)  – Nimic nu-ți mai e pe plac, faci nazuri din orice.  Aspectele financiare – facturile de platit sau investițiile – te preocupa mai mult decât ar trebui. Incercați să vă relaxați, eventual faceți o plimbare prin parc sau plecați intr-o excursie.

In intunericul nopții pândesc hienele, ciuliți bine urechile !

Pasarea paradisului (Fecioara) – Impresionați pe toata lumea cu penajul dvs. viu colorat, așa că toate vă merg din plin. Problemele financiare vă cam dau bătăi de cap, insă cu inteligența și cumpătare o veți scoate la capăt.

Deasupra palmierilor pândește un vultur flămând, ascultați glasul frunzișului !

Caracatița (Balanța) – Probleme in relațiile de cuplu sau cele sociale. N-ar fi rău să revedeți scorburile pe unde v-ați vârât tentaculele. Spre sfârșitul săptămânii se anunță un câștig financiar sau o promovare. 

Atenție la culoarea sepiei, caci impraștie cerneala !… 

Șarpele (Scorpionul) –  Se anunța o săptămână plina de realizări profesionale, așa că este cazul să vă gândițți la o marire de salariu sau o primă substanțială.  Acordați mai multă atenție problemelor de sănătate, nu neglijați afecțiunile, spre a nu se croniciza.

Bufnițele au ochi ageri, nu vă aventurați prin ierburi necunoscute !

Vrajitorul (Săgetator) – Săptămână tumultoasă pe plan sentimental, in care vă veți reevalua relațiile. Incercați să luați decizii mai mult cu mintea, decat cu inima. Se anunța un succes financiar pe la sfârâșit de săptămână.

Tobele care bat in junglă nu sunt prietenoase, urmați calea șarpelui !

Fluturele (Capricornul) – Problemele familiale vă acapareaza majoritatea timpului și când aveți o clipa liberă incercați să zburați puțin din floare in floare… Nu e recomandabil să vă aventurați in investiții materiale riscante in această săptăămână și ar trebui să amânați semnarea unui contract sau, cel puțin, să cântariți foarte bine inante.

Parfumul inmiresmat și dulceag este inșelător, e al unei flori carnivore !

Luntrașul (Vărsător) – V-a cam luat barca apă… peștii cei mari nu stau in ape mici, nici lângă stânci periculoase. Se anunța o reușită financiară pe la mijlocul săptămânii sau o promovare. 

Peștișorul de aur nu stă niciodată in ape tulburi !

Toboșarul (Pești) – Ați tot bătut toba in ultima vreme, dar mai mult a pagubă… Ar trebui să vă reevaluați cheltuielile și investițiile. In weekend vă veți intalni cu cineva pe care nu l-ați mai văzut  de mult sau vă veți impaca cu cineva cu care v-ați certat.

Pisica nu bate niciodată toba când vrea să prindă șoareci !

 

 

Advertisements